Puslapiai

2009 m. balandžio 17 d., penktadienis

Vitaminai



Kadangi Balandis viešai skelbiamas kaip ŠVAROS mėnuo, tuo pačiu norėčiau pridurt, jog ne vien aplinką reiktų švarinti, bet ir pačių organizmus. Pasitraukus žiemai, pavasarį itin jaučiamas VITAMINŲ trūkumas, beje, istorijos eigoje, Lietuvių tauta ypač pasižymi B grupės vitaminų stoka, o ir C retokai natūraliu būdu gamina. Saulės mažai? Emigracija kalta? O gal pats Ponas Kubilius kaltininkas? Gi jo dėka turim masę galvosūkių, puikus užsiėmimas – ieškant padėties be išeities. O gal tiesiog sustojus akimirkai garsiai išrėkt amžiną klausimą „WHYYYYY?!“. Kopernikas šiuo atveju atgalion sušuktų „o vis dėlto JI SUKASI!!!“. O ir tas tūlo lietuvio mentalitetas – „atsargiai, čia piktas ŠUO“... „amžinąjį atilsį duok šypsenai bei geram ūpui ir geranoriškumui“. Esam Vydybininkų, „Muzikantų“, Žinovų-Asų tauta, kraujyje banguoja kritikos ir pagiežos trombocitai, leukocitai. Geras žodis-svetimas viešoje erdvėje. Nukryžiuojam bet kokį bandymą įsisenėjusiai nuomonei keist, aštria kritika pasmerkiam myriop. Siūlyčiau Gegužę skelbt akciją „DAUGIAU VITAMINŲ“ - tiek ausims, tiek akims, tiek geriems žodžiams, tiek šypsenai; gyvenam tik kartą, o džiaugsmu mažai krykštaujam.

2 komentarai:

  1. Bėda ta, kad vitaminų mums trūksta ne tik pavasarį, bet ir rudenį, žiemą... Vasarą gal mažiau. Man tai padeda gnld papildai, todėl jiems esu ištikima ir geriu ištisus metus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bėda ta, kad vitaminų mums trūksta ne tik pavasarį, bet ir rudenį, žiemą... Vasarą gal mažiau. Man tai padeda gnld papildai, todėl jiems esu ištikima ir geriu ištisus metus.

    AtsakytiPanaikinti